Conversie optimalisatie

Alle websites kunnen verbeterd te worden, het zijn immers allemaal aannames die gedaan worden bij wat een bezoeker nu echt wilt doen op uw website.

Bij alle websites die ontwikkeld worden zijn heel veel aannames gedaan, zoals welke naam het beste is voor een dienst of dat de contactpagina achteraan moet staan in het menu. Veel van deze aannames zijn gebaseerd op ervaring van andere websites. Echter is iedere website en dus ook iedere doelgroep anders. Hierbij is het dus vaak zo dat uit dezelfde website een hoop meer omzet te behalen valt.

Wat doen wij bij conversie optimalisatie?

  • Allereerst worden de statistieken van de website bekeken. Zijn er nog geen goede statistieken bekend dan worden deze ingesteld om een nul-meting te bepalen.
  • Hierna worden de mogelijke optimalisaties in kaart gebracht en wordt bepaald welke optimalisatie het meest omzetverhogend zal zijn.
  • Hierna wordt de optimalisatie doorgevoerd.

Social Media Marketing

Social Media kan voor ieder bedrijf belangrijk zijn, zolang het maar goed wordt ingezet. Hier hebben veel ondernemers nog moeite mee of geen tijd voor. Vraag  Online Marketing advies aan  bij een expert . Social Media is het meest eerlijke medium dat momenteel bestaat, hier kunt u dus heel goed gebruik van maken. U kunt snel feedback van uw klanten krijgen zodat u uw bedrijf alsmaar kan verbeteren en uw klanten nog beter kan bedienen.

Een nadeel aan Social Media is dat er wel goed over nagedacht moet worden wat er allemaal opgezet. Zo kunnen berichten op Facebook of Twitter zich zeer snel verspreiden en is dat ene foute bericht zo naar duizenden andere gebruikers verspreid.

Wat bieden wij Social Media Marketing aan ?

Wij kunnen op verschillende manieren uw bedrijf ondersteunen bij Social Media, zoals het screenen en monitoren wat er allemaal gebeurt op uw profielen. Ook kunnen wij uw Social Media activiteiten uit handen nemen, zodat wij uw complete social media activiteiten beheren.

  • Alvorens OMA aan Social Media Marketing begint voor uw bedrijf zal altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden zodat de wensen en verwachtingen van het plan besproken kunnen worden.
  • Hierna worden de huidige Social Media profielen in kaart gebracht en wordt ook bekeken of nieuwe social media platformen interessant kunnen zijn voor uw bedrijf.